top of page

HOE JE ONS KUNT HELPEN

Klik op een van deze opties

DONEER NU

dag 1-25.jpg

BIRTH SUPPORT

Lees meer

DOELSHOP

Lees meer
GAMBIA dag 3, 4 en 5-85.jpg

INZAMELEN

Lees meer
Doneer nu.
Help mee. Doneer nu.
Geef moeder en kind een kans op leven in Gambia.
Doneer eenmalig of word donateur.

 

Ik steun Rescue Baby Gambia...
dag 1-26.jpg
RBG wall.jpg

Birth Support

Een pasgeboren baby in de armen van zijn moeder. Gekoesterd en welkom. Schoon en verzorgd. 

Per maand worden in het ziekenhuis van Essau, aan de monding van de Gambia rivier, zo'n 150 baby's geboren. Die geboortes willen wij graag blijvend structureel gaan omringen met professionele zorg. Dit door middel van medische hulpgoederen, apparatuur, trainingen en educatief materiaal. Voor 10 euro per maand kunt u er als particulier of ondernemer voor zorgen dat wij een geboorte met liefde en welverdiende zorg kunnen omringen. Voor ons zo gewoon, in Gambia bijzonder.

Het kan uw persoonlijke goede doelen project zijn of uw invulling van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door onze ANBI-status is uw financiële bijdrage aftrekbaar van de belasting.

Doelshop

Via Doelshop.nl kun je gratis doneren door te shoppen bij alle aangesloten webshops. Je hoeft hiervoor alleen maar door te klikken naar de webshop, zoals Bol.com, Coolblue of Booking.com, en een aankoop te doen. Dit kost je geen cent extra!

Als Doelshop.nl een 'klant' aanlevert aan een webshop krijgen zij een commissie als 'bedankje'. Dit is vaak een percentage van het aankoopbedrag. Doelshop.nl geeft 75% van deze bonus door aan Rescue Baby Gambia! De andere 25% gebruiken zij voor eigen onkosten.

Ga rechtstreeks naar een webshop door te klikken op een logo of ga naar Doelshop.nl voor een volledig overzicht.

Deel 1 Gambia-8.jpg

Inzamelpunten

Rescue Baby Gambia helpt moeder en kind ook door het inzamelen van kraampakketten, kraammaterialen en gebreide mutsjes of dekentjes. Vind hieronder een inzamelpunt bij u in de buurt, neem contact op en help pasgeboren baby's in Gambia! 

Contact
dag 4-114.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page