31 okt. 2016

Een bijzondere reis op komst...

De tickets zijn binnen! Per post mooie pakketjes binnen gekregen. Tafels vol met hulpgoederen voor moeder en kind met een aantal dames gezellig gesorteerd. Dozen die bijna weer klaar staan voor het volgende transport richting Gambia.

Een grote groep zal op 11 november klaar staan op Schiphol om zich in te zetten voor ons doel. Ieder op zijn eigen manier. Bijzondere ontmoetingen en gesprekken mogen hebben met elkaar. Zelfs Anne, vanuit het ziekenhuis, waar het even niet zo goed mee gaat, brengt haar enthousiasme over aan het personeel. Zoveel verschillende mensen die we ook in Nederland kunnen helpen om met ons doel intensief bezig te zijn.

Een verhuisdoos vol gekregen paracetamol van de afgelopen weken kunnen geteld worden en gaan mee. De laatste medische inkopen worden de komende 2 weken nog gedaan. De rest wordt in Gambia aangeschaft. En de vele vrijwilligers die met ons meegaan kunnen niet wachten om daadwerkelijk kennis te maken met het land, de mensen, de warmte, de liefde, de cultuur en het verschil te voelen, hoe we met elkaar vele stappen kunnen maken. Met elkaar staan we sterk en komen we ergens. Elke stap een stukje dichterbij een gezonde en goed begeleide zorg rondom de bevalling..

Dank aan vele mensen die hieraan meewerken of gewerkt hebben. Namen kunnen we niet altijd noemen, daar we bang zijn iemand te vergeten, maar dankbaar zijn we zekers voor iedere hand of financiƫle steun.

Team Rescue Baby Gambia